Gegrilde peer met citroenkwark

Deze gegrilde peer kan je heerlijk op de barbecue maken of als het weer niet zo mooi is, kan het natuurlijk ook in een grillpan.

Serveer de peer als ontbijt of als dessert.

Ingrediënten:

• 1 peer

• 100 gram magere kwark

• Citroensap

• Honing

• Kaneel

• Noten

• Koekjes naar keuze

Bereiding:

1 Leg de peer op de barbecue en meng ondertussen de kwark met het citroensap, honing en kaneel naar smaak.

2 Zodra de peer zachter wordt en mooie grilstrepen heeft haal je deze van de barbecue.

3 Serveer de peer met de kwark en verdeel er vervolgens wat gehakte noten en koekjes overheen. Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s