Pastasalade met salami

Volgens mijn tafelgenoten was deze pastasalade super lekker! Het fijne aan een pastasalade is dat je hem prima een dag van tevoren kunt maken.

Ingrediënten:

  • 300 gram penne
  • 100 gram salami
  • 400 gram snijbonen
  • 2 rode paprika’s
  • 3 eetlepels rode pesto
  • Pijnboompitten

Bereiding:

  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat vervolgens afkoelen.
  2. Was en snijd de snijbonen en paprika’s. Snijd ook de salami in stukjes. Kook de snijbonen gaar.
  3. Bak de salami aan in een droge koekenpan. Hier komt namelijk genoeg vet van af. Je kunt ervoor kiezen om ook de paprika even kort te bakken in het vet van de salami.
  4. Schep de groentes, salami en pesto door de penne en serveer met (geroosterde) pijnboompitten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s