Wentelteefjes van suikerbrood

Ik heb vakantie! Dat betekent m’n dag rustig beginnen met een uitgebreid ontbijt. En daar horen wentelteefjes bij! Dit recept stond al een tijdje op mijn to bake list, maar het kwam er steeds niet van door alle toernooien.

Ingrediënten:

  • Melk
  • Kaneel
  • Ei
  • Suikerbrood

Bereiding:

  1. Klop het wil kannetje ongeveer 100 milliliter melk en flink wat kaneel.
  2. Smelt wat boter in een pan terwijl je het suikerbrood in plakjes snijd.
  3. Haal het suikerbrood met beide zijdes door het melkmengsel en bak vervolgens goudbruin in de pan. Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s