Gevlochten Nutella brood

Ik hou van zoet en ik hou van Nutella! Ik heb al veel gerechten gemaakt waarbij ik Nutella gebruik, denk aan de Nutella ijsjesNutella mug cake of de overheerlijke Nutella brownies. Nu ik daar aan denk krijg ik direct zin om ze weer een keer te maken… Maar dit gevlochten Nutella brood is ook zeker een aanrader en daarnaast ziet het er nog eens leuk uit ook!

Ingrediënten:

  • Croissantdeeg
  • Nutella
  • Losgeklopt ei

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en rol het croissantdeeg uit.
  2. Besmeer het deeg met flink wat Nutella, maar laat de randjes vrij.
  3. Rol het deeg in de lengte op en snijd vervolgens in vanaf de bovenkant naar beneden. Zorg dat je een klein stukje aan de bovenkant vast laat zitten.
  4. Leg de strengen van het deeg om en om over elkaar heen en bestrijk met het losgeklopte ei.
  5. Leg je Nutella brood op een met bakpapier beklede bakplaat voor 15-20 minuten in de oven totdat deze gaar is. Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s