Wolkenbroodjes

Deze wolkenbroodjes zijn gemaakt van maar drie ingrediënten. Erg makkelijk en erg luchtig! Ik vond het lekker om ze te eten met wat boter en jam, maar met appelstroop lijkt me ook lekker.

Ingrediënten:

  • 100 gram Hüttenkäse
  • 3 eieren
  • 1/2 theelepel bakpoeder

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden terwijl je de Hüttenkäse met het eigeel en het bakpoeder mengt.
  2. Het eiwit klop je stijf in een vetvrije kom. Vervolgens schep je het eiwit snel en luchtig door het Hüttenkäse mengsel.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep met een juslepel hoopjes van het beslag op het bakpapier.
  4. Zet in de oven voor ongeveer 20 minuten totdat de wolkenbroodjes goudbruin zijn.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s