Pitabroodjes gevuld met Griekse rösti

Als je je pitabroodje vult met rösti, courgette en feta heb je niet eens door dat dit gerecht vegetarisch is!

Ingrediënten:

  • 750 gram rösti (Aviko)
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 8 pitabroodjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 1 bosje platte peterselie
  • 150 gram feta
  • 1 bakje olijven

Bereiding:

  1. Verhit wat boter of olie in een pan en bak de rösti goudbruin. Snijd ondertussen de courgette, paprika en rode ui. Deze bak je in een andere pan.
  2. Verhit een grill of de oven en grill de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Pers de teentjes knoflook uit boven de Griekse yoghurt en doe deze in een schaaltje. De feta verkruimel je en hak de peterselie grof, doe dit beide in een schaaltje.
  4. Schep de rösti en de groentes door elkaar heen en serveer met de pitabroodjes, tzatziki, de feta en de olijven.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s