Tosti met truffelmayonaise en parmaham

Het laatste tosti recept dat ik plaatste was redelijk buiten mijn comfortzone, namelijk de tosti met boerenkool en geitenkaas. Maar vergeet ook niet de chocoladetostitosti met geitenkaas en jam of de tosti variatie nummerr 1 en variatie nummer 2. Genoeg inspiratie dus! En ook deze tosti was weer heerlijk: truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, parmaham, kaas… Wat wil je nog meer?

Ingrediënten:

  • Brood
  • Truffelmayonaise
  • Kaas
  • Parmaham
  • Zongedroogde tomaat
  • Basilicum

Bereiding:

  1. Smeer twee sneetjes brood in met de truffelmayonaise terwijl je een grillpan of tosti ijzer warm laat worden. Leg de besmeerde kant van de boterham onderop, dus de truffelmayonaise naar beneden.
  2. Beleg de boterham verder met kaas, parmaham, zongedroogde tomaatjes en wat verse basilicum. Maak uiteindelijk af met nog een plak kaas en de tweede boterham. Deze ligt dan ook met de besmeerde kant naar boven.
  3. Bak de tosti aan beide kanten totdat je de grillstrepen ziet, het brood knapperig is en de kaas gesmolten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s