Geroosterde paprikasalade met rucola

Een hele tijd geleden maakte ik ook een paprikasalade met geitenkaas. Dit keer geen geitenkaas, maar meer paprika en in combinatie met rucola.

Ingrediënten:

  • Rode paprika
  • Gele paprika
  • Rucola
  • Dressing naar keuze

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de paprika’s en rooster deze in het midden van de oven in 20 minuten.
  2. Leg de paprika’s in een schaal of pan en dek deze af met vershoudfolie. Laat de geroosterde paprika’s 10 minuten afkoelen.
  3. Verwijder de schil van de paprika’s en snijd ze in reepjes. Doe de rucola op een bord en verdeel de paprika hierover.

Serveer de salade met de dressing die je wilt, een Thousand Island dressing is bijvoorbeeld lekker. Maar het kan ook gewoon met een goede olijfolie of balsamico.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s