Koolhydraatarm ijs

Nee dit is geen 1 april grap, een recept voor koolhydraatarm ijs!

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 250 milliliter slagroom
  • 2 theelepels vanillearoma of vanillestokjes
  • Zoetstof
  • Snufje zout

Bereiding:

  1. Splits de eieren. Het eiwit klop je stijf met wat zout en het eigeel klop je los met wat zoetstof.
  2. Klop de slagroom lobbig, dus nog niet helemaal stijf. Meng hier de vanillearoma doorheen.
  3. Schep het losgeklopte eigeel met een spatel door de slagroom. Daarna doe je hetzelfde met het stijfgeklopte eiwit.
  4. Doe het mengsel in een bakje en zet enkele uren in de vriezer.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s