Bladerdeegrolletjes met ricotta en salami

De pizzarolletjes en pizzabonbons waren al groot favoriet. En deze bladerdeegrolletjes kunnen wel aan dat rijtje toegevoegd worden. Lekker om dit weekend bij de borrel te serveren.

Ingrediënten:

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 4 theelepels ricotta
  • 8 plakjes salami
  • Geraspte kaas
  • Rucola

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  2. Besmeer ieder plakje bladerdeeg met een theelepel ricotta, twee plakjes salami, geraspte kaas en een beetje rucola.
  3. Rol de plakjes bladerdeeg op en snijd ze in 3-4 kleinere rolletjes. Bedek een bakplaat met wat bakpapier en leg de rolletjes hier bovenop. Besprenkel ze met wat water en schuif ze in de oven voor 15-20 minuten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s