Gehaktmuffins met spek

Deze gehaktmuffins zijn makkelijk om te maken en prima als bijgerecht. Lekker bij bijvoorbeeld een stamppot of als lunch met wat salade. Of zoals ik ze heb gegeten met wat doperwtjes of andere groente.

Ingrediënten:

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • Gehaktkruiden

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinvorm licht in.
  2. Meng het gehakt met de kruiden en het ei. Draai ongeveer 10 ballen van het gehakt.
  3. Leg in iedere muffinholte een plakje spek tegen de zijkant aan en vul de muffinholte verder met de gehaktballen.
  4. Bak de gehaktmuffins gaar in de voorverwarmde oven in 10-15 minuten en eet smakelijk.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s