Koolhydraatarme flensjes

Deze flensjes kan je eigenlijk ieder moment van de dag maken. Serveer ze met vers fruit als een uitgebreid ontbijt in het weekend of serveer bijvoorbeeld met een toef slagroom en bol ijs als dessert. Voordeel: ze zijn koolhydraatarm!

Ingrediënten:

  • 90 gram roomkaas (light)
  • 3 eieren
  • 10 gram kokosmeel
  • 1 eetlepel zoetstof
  • 1 theelepel kaneel

Bereiding:

  1. Zorg dat de roomkaas zacht is, smelt deze desnoods even in een magnetron of in een pannetje op laag vuur. Meng vervolgens met de overige ingrediënten tot een glad beslag.
  2. Verhit wat boter of olie in een pan en doe een klein beetje van het beslag in de pan. Bak de flensjes op laag vuur, ze worden niet echt bruin zoals pannenkoeken.
  3. Garneer de flensjes met wat je maar wilt en geniet er van!

Niet al te blij met het fotoresultaat, maar de smaak was zeer goed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s