Mini knakworstjes in bladerdeeg

Een ouderwets recept dat het nog altijd goed doet bij zowel jong als oud. Door de Italiaanse kruiden en sesamzaadjes geef je er net een kleine twist aan.

Ingrediënten:

  • Mini knakworstjes
  • Bladerdeeg
  • Ei, losgeklopt
  • Italiaanse kruiden
  • Sesamzaadjes

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en rol de knakworstjes in een stukje bladerdeeg.
  2. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei en bestrooi vervolgens met de Italiaanse kruiden en sesamzaadjes.
  3. Leg de ingerolde knakworstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en zet in de oven voor ongeveer 20 minuten.

De knakworstjes zijn zowel warm als koud te serveren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s