Omelet met tomaat en geitenkaas

Een omelet is makkelijk om te maken en perfect als lunch. Daarnaast ben ik echt een groot liefhebber van geitenkaas!

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 10 cherrytomaatjes
  • 50 gram geitenkaas
  • Bieslook
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Klop de eieren los in een kom en voeg hier de kruiden aan toe.
  2. Smelt boter in een koekenpan en doe de losgeklopte eieren hier in.
  3. Snijd de cherrytomaatjes door de helft en prak de geitenkaas fijn met een vork. Verdeel dit over je omelet.
  4. Doe eventueel even een deksel op de pan zodat de geitenkaas lekker smelt. Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s