Bloemkoolrijst met gele curry

Na een rode curry is het dit keer tijd voor een gele cury. Dit recept is vegetarisch, maar voeg gerust kip of ander vlees toe. Een gekookt eitje erbij is ook lekker!

Ingrediënten:

  • Bloemkoolrijst
  • 1 rode ui
  • 1 courgette
  • 2 rode paprika’s
  • 1 prei
  • 70 gram gele curry kruidenpasta
  • 400 milliliter kokosmelk light

Bereiding:

  1. Snijd de groente in stukjes en wok ze vervolgens in wat olie. Voeg de curry en de kokosmelk toe en verwarm deze voor zo’n 3-5 minuten mee.
  2. Bak de bloemkoolrijst ondertussen in een andere pan in wat olie. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s