Gekruide rode krieltjes

Ik eet niet zo vaak krieltjes omdat er redelijk veel koolhydraten inzitten. Maar op z’n tijd, in de periodes wanneer het kan, vind ik het heerlijk!

Ingrediënten:

  • 500 gram rode krielaardappelen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 theelepel peterselie
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel rozemarijn
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Maak de krieltjes schoon en verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Kook de krielaardappel 5 minuten voor en snijd ze vervolgens door de helft.
  3. Meng de krieltjes met de olijfolie en de kruiden en zet in de voorverwarmde oven voor 30-35 minuten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s