Homemade scroppino

Een scroppino is een Italiaans tussengerecht of nagerecht. Door citroen sorbetijs te gebruiken is het lekker fris en je kan de scroppino zo sterk maken als je zelf wilt.

Wat ook fijn is aan dit recept is dat je maar 3 ingrediënten nodig hebt en met een blender heb je het binnen een paar minuten klaar.

Ingrediënten:

  • 1 liter citroen sorbetijs
  • 240 milliliter prosecco
  • 120 milliliter wodka

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een romige massa. Serveer de scroppino vervolgens in leuke glaasjes met een rietje.

Maak de scroppino helemaal af met een schijfje citroen of limoen.

Wil je de scroppino sterker? Dan voeg je simpelweg wat extra prosecco en/of wodka toe!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s