Gele paprikasoep met mascarpone en pesto

De pesto in t recept maak de soep af.

Ingrediënten:

  • 4 gele paprika’s
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 liter kippenbouillon
  • 1-2 eetlepels tijm
  • 125 gram mascarpone
  • 2 eetlepels rode pesto

Bereiding:

  1. Snijd de paprika’s, de ui en het teentje knoflook. Verwarm wat olijfolie ik een pan en bak tot de uien glazig zijn.
  2. Doe de kippenbouillon en tijm er bij en laat 15 minuten sudderen.
  3. Haal de pan van het vuur. Voeg de mascarpone toe en pureer de soep. Roer vlak voor het serveren de pesto door de soep en eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s