Snickers ijs

Een lekker toetje voor op de zondag, of natuurlijk gewoon voor een andere dag. Niet zo gezond, maar zondigen mag soms!

Ingrediënten:

  • 100 gram nougat
  • 125 gram ongezouten pinda’s
  • 500 gram vanille ijs
  • 100 gram karamelfudge
  • 2 eetlepels melk
  • 100 gram pure chocolade (+ extra om te garneren)

Bereiding:

  1. Snijd de nougat en de pinda’s fijn. Laat het ijs ondertussen een beetje smelten buiten de vriezer.
  2. Maak een karamelsaus door de fudgeblokjes samen met de melk te smelten in een pannetje. Ondertussen smelt je de chocolade au bain marie.
  3. Schep de pinda’s, nougat, karamelsaus en chocolade door het ijs. En zet vervolgens weer in de vriezer.

Serveer het ijs met nog wat extra gehakte pinda’s, karamelsaus en gesmolten chocolade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s