Kinder Bueno mousse

Een makkelijk recept voor de kerstdagen dat er mooi uit ziet en ook nog eens erg lekker is.

Ingrediënten:

  • 250 milliliter crème fraiche
  • 3 eetlepels suiker
  • 250 milliliter slagroom
  • 4 pakjes Kinder Bueno (8 repen)
  • 50 gram melkchocolade
  • Cacaopoeder

Bereiding:

  1. Meng de crème fraiche met de suiker en klop de slagroom stijf. Schep vervolgens de crème fraiche door de stijfgeklopte slagroom.
  2. Hak de Kinder Bueno fijn in een keukenmachine. Ondertussen kan je de chocolade au bain marie smelten.
  3. Meng de fijngehakte Kinder Bueno en de gesmolten chocolade nu door je mousse.
  4. Als alles goed gemengd is verdeel je de mousse over de glazen. Bestrooi met een klein beetje cacaopoeder en serveer eventueel nog met een stukje Bueno.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s