Koolhydraatarme quiche met spinazie en champignons

Doordat je geen korst van bladerdeeg gebruikt voor deze quiche is hij koolhydraatarm.

Ingrediënten:

  • 150 gram champignons
  • 1 knoflookteentje
  • 200 gram spinazie
  • 3 eieren
  • 150 milliliter amandelmelk
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas
  • 75 gram feta
  • 1 bol mozzarella
  • Peper en zout

Bereiding:

  1. Snijd de champignons in plakjes en de knoflook in kleine stukjes. Verhit olie in een pan en bak de champignon en de knoflook, breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Vet een quichevorm in en leg de spinazie op de bodem. Ondertussen meng je ook de eieren met de amandelmelk en de Parmezaanse kaas in een kom.
  3. Snijd de feta in blokjes en verdeel deze vervolgens samen met de champignons over de spinazie.
  4. Als laatste giet je het eimengsel in de quichevorm en verdeel je de in plakjes gesneden mozzarella. Zet de quiche voor 30-40 minuten in de oven. Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s