Mascarpone pannenkoek

Dit recept is koolhydraatarm en ook nog eens erg lekker. Laten we eerlijk zijn, wie vindt een pannenkoek als ontbijt nou niet lekker? En als het ook nog eens een gezondere versie is… Need I say more? 

Ingrediënten:

  • 65 gram mascarpone
  • 1 ei
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje bakpoeder 
  • Aardbeien
  • Chocolade

Je kunt in plaats van aardbeien en chocolade ook andere toppings kiezen, of de pannenkoek neutraal houden. 

Bereiding:

  1. Klop de mascarpone los met het ei, bakpoeder en wat zout tot het klontvrij is.  
  2. Smelt boter of kokosolie in een pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. De pannenkoek is vrij kwetsbaar, dus draai hem voorzichtig om. 
  3. Garneer de pannenkoek met gesmolten chocolade en aardbeien, eet smakelijk! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s