Gevuld stokbrood

Dit gevulde stokbrood is makkelijk te maken en erg lekker. Je kan hem in stukjes serveren als borrelhap, maar je kan het ook eten als rijke lunch of als diner. 

Ingrediënten:

  • 1 afbakstokbrood 
  • 100 gram rundergehakt 
  • 1 ui
  • 1 knoflookteentje
  • 1 bosui
  • 4 cherrytomaatjes
  • Barbecuesaus
  • Geraspte kaas

Je kunt variëren in de vulling, voeg bijvoorbeeld eens mais, paprika of prei toe. 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak het gehakt rul en breng op smaak met kruiden. Snipper ondertussen de ui en de knoflook en voeg deze vervolgens toe. 
  2. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de bosui in ringen. Bak deze samen met de barbecuesaus nog even mee met het gehakt.
  3. Hol het stokbrood uit met een lepel. Vul het stokbrood met het gehaktmengsel en maak af met geraspte kaas. Zet het gevulde stokbrood vervolgens voor 10 minuten in de oven.  
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s