Caramel frappuccino

Ik neem vrij regelmatig een caramel macchiato. Maar met het zomerse weer vind ik een caramel frappuccino ook wel erg lekker omdat deze koud is. 

Als je niet van koffie houdt, kun je ook de frambozen frappuccino proberen. 

Ingrediënten:

  • 5 ijsblokjes
  • 1 kopje afgekoelde espresso
  • 100 milliliter (magere) melk
  • 1 scheutje karamelsaus (sugarfree)
  • Slagroom

Bereiding:

Doe de ijsblokjes, espresso, melk en de karamelsaus in een keukenmachine. Mix totdat het ijs fijngemalen is. Maak de frappuccino af met wat slagroom en karamelsaus. 

Niet geheel onbelangrijk, zorg ervoor dat je een keukenmachine hebt die ijs kan crushen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s