Courgetti met cream cheese

Een gerecht vol groente, lekker licht voor als het zonnetje schijnt en koolhydraatarm. Daarnaast is de smaak ook nog eens erg goed! 

Ingrediënten:

  • 1 courgette 
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosui
  • 200 gram gerookte kip
  • 200 gram cream cheese light 

Bereiding:

  1. Was de courgette en snijd deze vervolgens met een spirellisnijder in slierten. Als je deze niet hebt kan je ook een kaasschaaf gebruiken. Leg de courgette spaghetti in een vergiet en bestrooi met zout. Laat even uitlekken.
  2. Snipper ondertussen de rode ui en de knoflook en fruit deze aan in een koekenpan. Voeg na enkele minuten de gerookte kip en een bosuitje toe. 
  3. Voeg de cream cheese toe en verwarm nog enkele minuten mee, terwijl je in een andere pan de courgette spaghetti opbakt.
  4. Serveer de courgetti met de saus en breng eventueel extra op smaak met peper en zout. Eet smakelijk! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s