Tosti met geitenkaas en jam

Na de vorige tosti variaties (nummer 1 en nummer 2) plaatste ik vooral recepten voor wentelteefjes. Bijvoorbeeld dit recept voor wentelteefjes van ontbijtkoek met parelkandij. De hoogste tijd voor een nieuw tosti recept. 

Ingrediënten:

  • Boterhammen
  • Geitenkaas 
  • Aardbeienjam

Bereiding:

  1. Smeer een boterham in met geitenkaas en vervolgens met aardbeienjam. 
  2. Leg er een tweede boterham bovenop, met eventueel nog een extra laagje geitenkaas.
  3. Smeer de buitenkant van je toekomstige tosti in met boter. Bak de tosti aan beide kanten in een koekenpan. 

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de tosti in een tosti-ijzer te maken. Maar ik moet bekennen dat ik een pan-tosti stiekem net iets lekkerder vind! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s