Courgette carpaccio

Deze vegetarische carpaccio is lekker, simpel en makkelijk om te maken. Hij is ideaal als voorgerecht of als lichte lunch bij mooi weer. 

Ingrediënten:

  • Courgette
  • Pijnboompitten
  • Pesto 
  • Hüttenkäse 
  • Rucola

Bereiding:

  1. Maak de courgette schoon en schil er met een kaasschaaf dunne plakjes van. Verdeel de courgette plakjes over de borden.
  2. Bak de pijnboompitten kort aan in een droge koekenpan, laat vervolgen iets afkoelen. 
  3. Verdeel de pesto, rucola en hüttenkäse over de carpaccio en breng extra op smaak met peper. Als laatste verdeel je de pijnboompitjes, eet smakelijk! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s