Pizza sticks 

Ultieme weekend snack of heerlijk bij deborrel. Je kunt er alle kanten mee op, maar één ding is zeker: het is lekker! 

Ingrediënten:

  • Pizzadeeg met saus
  • Salami
  • Geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden 

Voor de dip:

  • Ketchup 
  • Peper
  • Basilicum 

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg het pizzadeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rol het pizzadeeg zo ver mogelijk uit. 
  2. Besmeer de helft van het pizzadeeg met de helft van de tomatensaus. Strooi er wat Italiaanse kruiden overheen. Zorg ervoor dat de randen vrij blijven! 
  3. Beleg vervolgens met de geraspte kaas, salami en weer een laag geraspte kaas.
  4. Vouw je pizzadeeg dicht en druk de randen goed dicht. Snijd om de 2 à 3 cm je deeg in totdat je de vulling ziet. Bestrooi met nog wat kruiden en geraspte kaas.
  5. Zet je pizza voor ongeveer 20 minuten in de oven. Maak de laatste 5 minuten de dip klaar. Doe de resterende tomatensaus in een pan met ketchup en breng op smaak met peper en (verse) basilicum.
  6. Snijd de pizza door op de plekken die je hebt ingesneden zodat je rechthoekige pizza sticks krijgt. Serveer de sticks (terwijl de kaas er nog uit loopt) met de dip. 

Genieten! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s