Gevulde paprika

Ik maakte al eens gevulde paprika met rijst en gehakt en met spek en tomaat. Vandaag heb ik alle restjes opgemaakt en deze verwerkt in de paprika.

Ingrediënten:

  • Spekjes
  • Aviko rösti original
  • 2 preien
  • 50 gram cherrytomaten
  • 2 paprika’s 
  • Geraspte kaas 

Bereiding:

  1. Bak de spekjes in een koekenpan en zodra deze vet lesgeven kan je de rösti toevoegen. 
  2. Snijd ondertussen de preien in halve ringen en de cherrytomaten in kwarten. Voeg de prei toe en roerbak mee, breng op smaak met peper. De spekjes geven al een zoute smaak af. 
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd nu de bovenkant van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Bak de cherrytomaten nog enkele minuten mee.
  4. Vul de paprika’s met het rösti-groentemengsel en bestrooi met geraspte kaas. Zet de paprika’s rechtop in een ovenschaal en schuif voor ongeveer 10 minuten in de oven. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s