Carrotcake havermoutje 

Ik maakte al eens een gezonde carrot cake. Nu meng ik deze lekkere taart met een van mijn favorietje ontbijtjes, havermoutpap. 

Ingrediënten:

  • 40 gram havervlokken
  • 50 gram geraspte wortel
  • 20 gram cranberry’s
  • 200 milliliter (amandel)melk
  • 5 walnoten
  • Kaneel

Bereiding:

  1. Breng de havermout met driekwart van de geraspte wortel, de cranberry’s en de melk aan de kook. Strooi er wat kaneel doorheen. 
  2. Laat zachtjes doorkoken terwijl je regelmatig roert. Als de pap dikker wordt doe je deze in een schaaltje. 
  3. Verdeel de rest van de wortel over de havermout en garneer met wat extra cranberry’s en de walnoten. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s