Paksoi met geitenkaas en cashewnoten

De calorieën in dit gerecht zitten in de geitenkaas en cashewnoten. Als je die calorieën niet wilt binnenkrijgen, laat de noten dan weg. En vervang de geitenkaas door bijvoorbeeld ricotta of Hüttenkäse. 

Ingrediënten:

  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 2 stronken paksoi
  • 250 gram cherrytomaten
  • 75 gram cashewnoten 
  • 100 gram geitenkaas 

Bereiding:

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook aan. 
  2. Snijd ondertussen de paksoi in repen en de cherrytomaten in kwarten. Van de paksoi kan je zowel de bladeren als de steel eten! Bak de paksoi en de tomaten mee in de pan. 
  3. Voeg de cashewnoten toe en bak nog even kort mee. Breng alles op smaak met peper en zout. 
  4. Giet het overtollige vocht af en verdeel het groentemengsel over een ovenschaal. Kruimel de geitenkaas hier overheen en gratineer de ovenschotel 5-10 minuten onder de gril. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s