Pizza quesadilla

De quesadilla met kip en mozzarella en de quesadilla met Hüttenkäse zijn alweer een behoorlijke tijd geleden. Deze pizzadilla stond al een behoorlijke tijd op m’n too coock lijstje, nu was het dan eindelijk zo ver. 

Ingrediënten:

  • Wraps 
  • Tomatenpassata
  • Ham 
  • Salami
  • Mozzarella
  • Geraspte kaas
  • Oregano

Bereiding:

  1. Meng de tomaten passata met peper, zout en oregano. Smeer een wrap in met een eetlepel tomaten passata. 
  2. Beleg de wrap vervolgens met stukjes ham, salami en reepjes mozzarella. Maak af met een handje geraspte kaas.
  3. Leg de belegde wrap in een droge koekenpan en leg er vervolgens een lege wrap bovenop. 
  4. Bak de quesadilla ongeveer drie minuten aan beide kanten goudbruin. 

Snijd de pizzadilla’s in kleinere stukjes en serveer ze als borrelhap. Maar lekker zelf eten als een gezondere variant van een normale pizza kan natuurlijk ook! 

Advertenties

Een gedachte over “Pizza quesadilla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s