Gegratineerde paprikareepjes

Een lekker bijgerecht met m’n oude liefde, geitenkaas. Ik had er al een tijdje niks meer mee gedaan, maar wat was het weer lekker! 

Ingrediënten:

  • 3 paprika’s
  • Balsamicoazijn
  • Basilicum
  • 125 gram geitenkaas
  • 1 handje geraspte kaas
  • Parmezaanse kaas 

Bereiding:

  1. Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Bak ze vervolgens in wat olijfolie in de pan. 
  2. Zodra de paprikareepjes zacht zijn blus je ze af met balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout. 
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de helft van de paprikareepjes over een ovenschaal. 
  4. Strooi basilicum over de paprika en brokkel vervolgens de geitenkaas er overheen. Maak nog een laag op dezelfde manier, strooi hier ook wat geraspte kaas overheen. Zet vervolgens voor 10 minuten in de oven. 
  5. Haal na 10 minuten de ovenschaal uit de oven en bestrooi met Parmezaanse kaas. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s