Gebakken havermout met ananas

De bereiding is misschien niet ideaal voor een ochtend als je weinig tijd hebt. Maar bewaar het recept dan voor een ochtend wanneer je meer tijd hebt. Terwijl de havermout in de oven staat kan je even de was doen of rustig een bakje koffie drinken.

Ingrediënten:

  • 100 gram havermout 
  • 25 gram kokosschaafsel
  • 30 gram cashewnoten 
  • 100 gram ananas 
  • 1 ei
  • 1 theelepel vanille extract
  • 100 milliliter kokosmelk

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en hak de cashewnoten grof. Snijd de ananas in blokjes. 
  2. Meng de havermout met het kokosschaafsel, de cashewnoten en een snufje zout in een kom. Meng in een andere kom de ananas met de kokosmelk, eieren en het vanille extract. 
  3. Meng vervolgens alles met elkaar en giet in een ingevette brownievorm. Zet voor ongeveer 30 minuten in de oven en eet smakelijk! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s