Roerbak spitskool 

Gezond, snel klaar en lekker. Wat wil je nog meer? 

Ingrediënten:

  • 100 gram peultjes
  • 1 spitskool 
  • 125 gram (magere) spekblokjes
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 theelepel cajun

Eventueel kan je blaadjes verse munt en champignons toevoegen. 

Bereiding:

  1. Kook de peultjes even kort in kokend water terwijl je de spitskool snijd. 
  2. Bak de spekblokjes in een droge wok en voeg hier vervolgens de spitskool aan toe. Bestrooi de spitskool met de kruiden.
  3. Voeg de peultjes toe en roerbak nog enkele minuten mee. Eet smakelijk! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s