Gegrilde bloemkoolroosjes

Als je alleen de bloemkoolroosjes eet heb je een gemakkelijke en koolhydraatarme lunch. Maar met een stukje vlees en wat rijst of aardappelen is het een complete avondmaaltijd. 

Ingrediënten:

  • 1 bloemkool
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel cajun
  • Parmezaanse kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de bloemkool schoon en snijd deze in roosjes.
  2. Kook se bloemkoolroosjes in ongeveer 5 minuten gaar. Giet goed af en schep vervolgens in een ovenschaal.
  3. Bestrooi de bloemkoolroosjes met de kruiden en Parmezaanse kaas. Zet in de oven voor 15 minuten. Zet de oven de laatste 5 minuten op de grilstand. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s