Clafoutis met banaan

Een uitgebreid ontbijt voor in het weekend of gewoon voor als je wat meer tijd hebt. De tijd heb je alleen nodig om te wachten terwijl je ontbijt in de oven staat. De bereiding is namelijk snel klaar. 

Ingrediënten:

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 4 eetlepels amandelmeel
  • 1 theelepel vanillearoma
  • 1 theelepel bakpoeder

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak een banaan in een kommetje en klop de eieren los. 
  2. Meng de banaan, de eieren, het amandelmeel, vanillearoma en het bakpoeder goed door elkaar. 
  3. Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het beslag er in. Zet in de oven voor ongeveer 25 minuten. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s