Spinaziewraps

Als vervanger van de “gewone” wraps maakte ik al eens deze omeletwraps. Dit keer heb ik een nieuwe variatie met spinazie gemaakt. 

De wraps kunnen als lunch, maar als je ze rijk belegd kunnen ze ook voor het diner. Een groot voordeel is dat je voor de wrap zelf maar drie ingrediënten nodig hebt. En ten tweede zijn ze nog erg makkelijk om te maken ook! 

Ingrediënten:

Voor de wraps:

  • 4 eieren
  • 3 handenvol spinazie
  • Peper en zalm

Optioneel beleg:

  • Roomkaas en zalm
  • Roomkaas en kip
  • Geitenkaas, honing/vijgen en walnoten
  • Cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en walnoten

Bereiding:

  1. Was de spinazie en doe deze vervolgens met de eieren in een keukenmachine. Blendeer tot een groene emulsie. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. 
  2. Verhit (kokos)olie in een koekenpan en giet een deel van het beslag er in. Bak totdat de bovenkant begint te stollen en draai de wrap dan om. Dit herhaal je totdat je beslag op is. 
  3. Beleg de wrap met het gewenste beleg en eet smakelijk. 

Je kunt de wraps ook serveren als feestelijk borrelhapje. Rol de wraps dan strak op en snijd ze vervolgens in kleinere stukjes. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s