Stokbrood met Boursin en salami

Je kunt kant en klare knoflookstokbroden kopen in de supermarkt. Maar zelf maken is alleen maar leuker en lekkerder. 

Ideaal als borrelhapje of bij een kopje soep in het weekend. 

Ingrediënten:

  • 1 afbak stokbrood
  • 100 gram Boursin
  • 10-12 halve plakjes salami

Bereiding:

  1. Snijd het stokbrood in plakjes, maar snijd niet helemaal door. 
  2. Vul elke snede met ongeveer een theelepel Boursin en een half plakje salami. 
  3. Bak het stokbrood vervolgens af in een voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. 


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s