Haricot verts met spek en walnoten

Een lekker bijgerecht dat in ongeveer 15 minuten op tafel staat en ook nog eens lekker is. 

Ingrediënten:

  • 500 gram haricot verts
  • 100 gram spekjes
  • 1 ui
  • 2 eetlepels walnootolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 50 gram walnoten

Bereiding:

  1. Kook de haricot verts beetgaar. Snipper ondertussen de ui en hak de walnoten fijner. 
  2. Bak de spekjes in een droge koekenpan. Voeg hier vervolgens de ui aan toe en bak in het vrijgekomen vet van de spekjes. 
  3. Voeg de haricot verts, walnoten, walnootolie en balsamicoazijn toe. Schep alles goed door en verdeel over de borden. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s