Tomaten gevuld met roerei

Lekker voor de brunch, tomaten gevuld met roerei en bacon. 

Ingrediënten:

  • 3 middelgrote tomaten
  • 2 eieren
  • 1 scheutje melk
  • Peper en zout
  • Peterselie 
  • Baconreepjes

Bereiding:

  1. Snijd de bovenkant van de tomaten en haal het vruchtvlees er uit. 
  2. Bak de baconreepjes in een droge koekenpan. Klop ondertussen de eieren los met het scheutje melk, peper, zout en peterselie. 
  3. Doe het eimengsel in de koekenpan. Als het ei begint te stollen, roer je het los met een (houten) spatel. 
  4. Vul de tomaten met het roerei  en serveer met de kapjes. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s