Wrapchips met appeldip

Heb je nog wraps over van de wraptaart van gisteren? Maak er dan eens chips van! Lekker en een stuk gezonder dan de gewone chips. 

Ingrediënten:

  • 3 appels
  • 2 eetlepels honing
  • 1 scheutje water
  • 1 theelepel kaneel
  • 2-3 tortilla wraps
  • 2 eetlepels kokosolie

Bereiding:

  1. Schil de appels en snijd ze in stukjes. Doe de stukjes appel samen met de kaneel, een eetlepel honing en water in een steelpannetje. Kook op laag vuur totdat de appels zacht zijn.
  2. Verwarm de oven ondertussen voor op 175 graden en knip de tortilla chips uit de wraps.
  3. Smelt de kokosolie en bestrijk de chips hiermee. Strooi er vervolgens wat kaneel en een eetlepel honing overheen.
  4. Bak de chips in 5-7 minuten in de oven tot ze lekker knapperig zijn. Serveer met de dip.

Ik maakte trouwens ook al eens kaneelchips met fruit! Ook erg lekker! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s