Wraptaart met gehakt en tomaat

Met wraps kan je alle kanten op. Ik heb ook al veel recepten met wraps geprobeerd, bijvoorbeeld de kaneelchipswraps met kip en tapa wraps. Dit keer heb ik een taart gemaakt. 

Ingrediënten:

  • 6 wraps
  • 200 gram rundergehakt
  • 1 blik gezeefde tomaten
  • 250 gram cherrytomaten
  • 1 ui
  • 5 theelepels pesto
  • 125 milliliter crème fraiche
  • 100 gram geraspte kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui en de cherrytomaten terwijl je het gehakt rul bakt. Breng het gehakt op smaak met gehaktkruiden en voeg vervolgens de ui en tomaten toe.
  2. Voeg na enkele minuten de gezeefde tomaten toe. Laat de saus voor 5 minuten pruttelen.
  3. Maak de taart door te beginnen met een wrap. Smeer deze in met crème fraiche, een theelepel pesto en leg er vervolgens wat van het gehaktmengsel op. Als je van kaas houdt, kan je er wat extra kaas op strooien. 
  4. Smeer vervolgens weer een wrap in met crème fraiche en pesto. Leg deze wrap met de besmeerde kant naar beneden bovenop de andere wrap. Maak weer een laag met het gehaktmengsel en de kaas en herhaal dit totdat je bij de laatste wrap bent. 
  5. Bij de laatste wrap smeer je de bovenkant in met crème fraiche en strooi er kaas overheen. Zet de taart voor 15 minuten in een voorverwarmde oven. 

Als je extra groente wilt, serveer je de taart met een salade en wat komkommer. Eet smakelijk! 

Advertenties

Een gedachte over “Wraptaart met gehakt en tomaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s