Risotto met zalm en broccoli

Ik deelde al een aantal risotto gerechten met jullie. Onder andere de spinazierisottorisotto met camembert en een risotto met sperziebonensalade.

De recepten die ik plaatste waren eigenlijk allemaal vegatarisch. Dit keer heb ik een risotto met zalm en broccoli gemaakt. 

Ingrediënten:

  • Zalmfilet
  • Viskruiden
  • Broccoli
  • Risotto
  • Groentebouillonblokje

Bereiding:

  1. Los het bouillonblokje op in ongeveer 500 milliliter water. Doe de gewenste hoeveelheid risotto in een pan en voeg hier steeds wat van de bouillon aan toe. Dit herhaal je totdat de risotto gaar is. 
  2. Ondertussen was en snijd je de broccoli in roosjes. Kook deze beetgaar. 
  3. Terwijl alles kookt, kruid je de zalmfilet met de viskruiden. Doe in een pan op middelhoog vuur en bak aan iedere zijde ongeveer 3 minuten. 
  4. Snijd de zalmfilet in kleinere blokjes en meng met de risotto en broccoli. Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s