Overnight oatmeal met appel

Als ik ’s ochtends vroeg moet op staan heb ik geen zin om nóg eerder op te staan en ontbijt te maken. Op dit soort momenten is een overnight oatmeal de ideale oplossing. 

Ingrediënten:

  • 1 appel
  • 40 gram havermout
  • 150 milliliter melk
  • 2 eetlepels rozijnen
  • Kaneel

Eventueel:

  • Noten
  • Chiazaad

Bereiding:

  1. Rasp de appel en doe deze onder in je weckpot of bakje. 
  2. Doe hier de havermout en vervolgens de rozijnen bovenop. 
  3. Giet de melk er overheen en sluit af met de deksel. Laat de hele nacht in de koelkast zijn.
  4. Strooi ’s ochtends nog wat kaneel over je ontbijt en roer goed door. Voeg nu eventueel ook de noten toe. Eet smakelijk! 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s