Mexicaanse ijsbergsla-wraps

Een lekker koolhydraatarm recept voor wraps. De ijsbergsla maakt de wraps lekker fris. 

Ingrediënten:

  • 300 gram rundergehakt 
  • 1 teentje knoflook
  • 1 prei
  • 1 (rode) ui
  • 1 blikje mais
  • 250 gram cherrytomaten 
  • 140 gram tomatenpuree
  • 1 krop ijsbergsla

Eventueel geraspte kaas of hüttenkäse. Ook kan er natuurlijk gevarieerd worden in de groente. 

Bereiding:

  1. Kruid het gehakt met gehaktkruiden. Bak het gehakt rul en voeg hier een fijn gesneden teentje knoflook aan toe. Snijd ondertussen de prei, ui en tomaten.
  2. Voeg alle groente toe aan het gehakt en bak nog even kort mee. Kruid eventueel nog extra met koriander. 
  3. Schep de tomatenpuree door het gehaktmengsel. Haal de bladeren ijsbergsla voorzichtig los, maak schoon en dep droog met keukenpapier. 
  4. Schep het gehaktmengsel in de sla-wraps, rol deze op en zet vast met een sateprikker. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s