Perline prosciutto met knoflookboter

Perline prosciutto is één van de verse pastasoorten van de Albert Heijn. Het is een eierpasta die gevuld is met rauwe ham. Ik vind de perline net kleine cadeautjes.

Ingrediënten:

  • 250 gram verse perline prosciutto
  • 40-50 gram boter
  • 2 teentjes knoflook
  • Vere basilicum
  • Parmezaanse kaas
  • Versgemalen peper 

Bereiding:

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
  2. Smelt de boter in een pan en voeg hier de fijngesneden knoflook aan toe. Laat op laag vuur enkele minuten bakken.
  3. Giet de pasta af en meng deze met de boter. Als je geen stukjes knoflook in je pasta wilt, kan je deze eerst uit de boter scheppen. 

Serveer met de verse basilicum, Parmezaanse kaas en peper. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s