Zalmfilet met peperkorst en broccoli

Vis zit boordevol goede vetten. Eens per week vis is goed voor je gezondheid en het is eens wat anders dan vlees.

Ingrediënten:

  • Zalmfilet
  • Citroen
  • Peperkorrels
  • Broccoli
  • Hazelnoten 

Bereiding:

  1. Rooster de hazelnoten enkele minuten in een droge koekenpan. Laat ze vervolgens afkoelen op een bord. 
  2. Kook de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar en laat vervolgens uitlekken. 
  3. Rasp de schil van de citroen en meng deze met de peperkorrels. Haal de zalmfilet door de peperkorrels.
  4. Bak de zalmfilet in olijfolie, ongeveer 2-3 minuten aan iedere kant op middelhoog vuur.

Meng de broccoli met de grofgehakte hazelnoten. Serveer met de zalmfilet. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s