Gewokte andijvie met spekjes en walnoten

Dit recept is snel klaar ensuperlekker. 

Ingrediënten:

  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 150 gram spekjes
  • 1 krop andijvie 
  • 1 courgette
  • Kerrie
  • Peper
  • Parmezaanse kaas
  • Walnoten

Omdat ik gemakzuchtig was heb ik een zak gesneden andijvie gehaald in plaats van een krop andijvie. 

Als je niet van spekjes houdt kan je bijvoorbeeld olijven of ansjovis door de gewokte andijvie doen.

Bereiding:

  1. Snijd de uien in halve ringen en snijd de knoflook fijn. Bak dit samen met de spekjes, kerrie en peper in de pan.
  2. Snijd de andijvie in smalle reepjes en de courgette in halve plakjes. Voeg eerst de courgette toe en roerbak deze 3 minuten mee. Vervolgens voeg je beetje bij beetje de andijvie toe tot deze is geslonken.
  3. Verdeel het mengsel over de borden en serveer met de Parmezaanse kaas en walnoten. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s