Kiprolletjes met parmaham

Parmaham staat hier standaard op het menu zodra we tapas eten. Dit keer geen tapas maar kipfilet ingewikkeld met parmaham. Smullen geblazen! 

Ingrediënten:

  • 500 gram kipfilet
  • 1 potje rode pesto
  • (Verse) basilicum
  • 8 plakjes parmaham

Bereiding:

  1. Snijd de kipfilets horizontaal door midden zodat ze dunner worden. Sla eventueel nog wat dunner met een koekenpan of deegroller.
  2. Smeer de kipfilets in met de pesto en verdeel er wat basilicum over. Rol de kip vervolgens op en wikkel in met parmaham. 
  3. Bak de kiprolletjes rondom gaar in een koekenpan in ongeveer 10 minuten.

Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Serveer bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s